Keresés

In kind támogatás

A természetbeni juttatás sajátos támogatási forma, amelyet a kifizető oly módon nyújt az egyesületnek, hogy a szolgáltatásért, termékért vagy bármely más vagyoni értékért nem kéri el azt az ellenértéket, amibe az egyébként kerül. Példaként szeretnénk említeni az alábbi természetbeni juttatásokat, amelyekben az egyesület már részesült vagy részesülhet:

  • Irodaszer Szívesen várjuk az irodaszer felajánlásokat (boríték, papír, etikett, stb.), amelyek egy magánszemély vagy egy vállalat számára csekély ráfordításnak tűnnek, de egyesületünk számára nagy segítséget jelentenek.
  • Terembérlet Az in kind adományok körében számunkra a legnagyobb értéket a terembérlet elengedése jelenti.
  • Légiutas pontok Kiutazó diákjaink támogatására hoztuk létre az utazási alapot, amelyből többek között a diákok repülőjegyét finanszírozzuk. A repülőjegy árát csökkenthetik a felajánlott légiutas pontok.
  • Tombolaajándék a karácsonyi rendezvényre A decemberi karácsonyi rendezvényünkre várjuk azokat a kisebb-nagyobb felajánlásokat (pl. könyv, színházjegy, ajándékcsomag, stb.), amelyekkel a tombola keretében megörvendeztethetjük az egész évben szorgalmasan dolgozó tagjainkat.
  • Tömegközlekedési jegyek Az ösztöndíjpályázat válogatási fordulóiban részt vevő diákoknak jelenthet segítséget, ha nem kell megvásárolniuk (minden) utazásukhoz a tömegközlekedési jegyeket.