Keresés

1% - 1 ösztöndíj

A UWC Magyarországi Egyesületének fő feladata, hogy ösztöndíjakat juttasson tehetséges magyar diákoknak. Ehhez azonban komoly erőforrásokra van szükségünk: legalább részben finanszíroznunk kell a diákok tanulmányait és fedeznünk kell a válogatás költségeit. Az Egyesület elnökségi tagjai és önkéntesei fizetés nélkül végzik munkájukat, így minden pénzünket az ösztöndíjakra és azok népszerűsítésére fordítjuk.

Ahhoz, hogy továbbra is tudjunk magyar diákokat küldeni az UWC iskolákba, egyre nagyobb mértékben hozzá kell járulnunk az ösztöndíjak költségeihez. Ezt kizárólag támogatóink adományai teszik lehetővé. Kérjük, Te is támogasd a jövő magyar UWC-s diákjait!

Adószámunk: 18168994-1-43

Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át?

Amennyiben rendelkezel Ügyfélkapuval, úgy ott belépve tudod kitölteni adóbevallásodat és felajánlani adód 1+1 százalékát. 

Amennyiben nem rendelkezel Ügyfélkapuval, úgy itt lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan tudod felajánlani nekünk adód 1%-át.

Mire költöttük az elmúlt évben a felajánlott összeget?

Tavaly 1 011 546 forintot ajánlottatok fel nekünk. Többek között ezt az összeget felhasználva tudtuk kiegészíteni egy diák ösztöndíját, aki így ősztől az olaszországi UWC Adriatic-ben tanulhat. A felajánlások nélkül nem folytathattuk volna a hátrányos helyzetű diákoknak szóló ösztöndíjpályázatot, melyet a tavalyi évig a Velux Alapítvány finanszírozott. 

 

egysza_uwc