Keresés

Dolgozz velünk

A UWC Magyarországi Egyesülete 2017. november 1. és 2018. április 30. között az Egyesület adminisztratív és működési feladataiban való részvételre

megbízási szerződés keretében

keres egy főt.

A UWC Magyarországi Egyesülete egy 2001 óta működő közhasznú egyesület, amely a nemzetközi United World Colleges mozgalom magyar nemzeti bizottsága. Küldetésünk, hogy a lehető legtöbb tehetséges diákot segíthessük hozzá olyan oktatási tapasztalathoz, amely a nemzetek és kultúrák közötti megértésen és a fenntartható fejlődésen alapszik. 

A megbízott feladatai:

  • az Egyesület tagnyilvántartásának vezetése

  • a jelenlegi és volt magyar UWC-s diákok nyilvántartásának vezetése

  • országszerte 20 középiskolai nyílt nap megszervezése

  • a magyar középiskolák nyilvántartásának vezetése

  • kapcsolattartás a magyar középiskolákkal

  • az Egyesület válogatási folyamatának operatív feladataiban való részvétel és szervezési feladatok (helyszín kiválasztása és lefoglalása, étkezés és utazás megszervezése)

  • egyéb találkozók, konferenciák és események szervezési és adminisztratív feladatainak ellátása.

Olyan megbízottat keresünk, aki azonosul a UWC Magyarországi Egyesületének céljaival és elveivel. A feladatok elvégzéséhez legalább középfokú angol nyelvtudás szükséges.

A feladatok eloszlása egyenlőtlen a megbízás hat hónapos időtartama alatt és havonta átlagosan 20 órát vesznek igénybe. A feladatok online, a megadott perióduson belül kötetlenül végezhetők. A megbízott feladatait az Egyesület elnökségével együttműködésben, annak iránymutatásai alapján végzi.

Az Egyesület a fenti feladatok elvégzéséért egyéni megállapodás alapján történő ütemezéssel összesen bruttó 500 000 forint kifizetését vállalja.

Jelentkezni 2017. október 23. 23:59-ig lehet az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címen egy önéletrajz és rövid motivációs levél elküldésével.