Keresés

Blog

Nem számít, honnan jöttél

samu quote

Fazekas Samu a németországi UWC Robert Bosch College elsőéves diákja. Mindenkit bátorít a jelentkezésre, aki szeretne két évig egy hatalmas és sokszínű új családhoz tartozni, felfedezni a világot és önmagát.

Nem számít, honnan jöttél

 

Átélni a képzeletet

fanni quote

Váradi Fanni az olaszországi UWC Adriatic elsőéves diákja. Duinoban átélheti mindazt, amit eddig csak elképzelni tudott.

Átélni a képzeletet

 

Barátság mindenen át

enikő quote

Kollár Enikő a szingapúri UWC South East Asia elsőéves diákja. Bár nagyon régóta szerett volna UWC-be járni, nagyon mást kapott, mint amire számított. Mégis úgy gondolja: Szingapúr a legjobb hely, mert a barátság egyesítő erejére tanít.

Barátság mindenen át

   

Meg kell ragadni a lehetőségeket!

margó quote

Margó harmadik, legkisebb lánya, Kíra a szigorúnak szánt szülői intés ellenére mondta: leginkább Kínába menne. Bár Margóval ott helyben "megfordult a konyha", úgy gondolja, egy szülő akkor teszi a legjobbat a gyerekével, ha bátorítja: menjen és fedezze fel a világot.

Meg kell ragadni a lehetőségeket!

 

Hajnalig a világ megváltásáról

bálint quote

Pataki Bálint a UWC in Mostar diákja. Szerinte alig lehet felsorolni, miért érdemes UWC-be járni, de talán a legfontosabb az, hogy mindig lesznek, akik mosolyogva fogadják, ha meghallják: ő is UWC-s.

Hajnalig a világ megváltásáról

   

Page 1 of 4

<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>